• Proizvodi certificirani Po svim eu normama
  • Besplatna dostava Za narudžbu iznad

O nama

Obuća d.o.o. Rijeka je renomirana trgovačka tvrtka za prodaju obuće za sve uzraste s tridesetogodišnjom tradicijom djelovanja na hrvatskom tržištu, te generalni zastupnik vrhunskog proizvođača dječje obuće Ciciban i obuće za mlade The Next.

Obuća d.o.o. Rijeka danas ima prodajnu mrežu u 12 gradova diljem Hrvatske s ukupno 26 maloprodajnih mjesta grupiranih prema specijaliziranim trgovinama koje ujedno predstavljaju strateške poslovne divizije:

  • Obuća 
  • Flair
  • Ciciban  

Maloprodaja mjesta Obuće smještena u frekventnim gradskim centrima Rijeke, Pule, Rovinja i Ogulina nude kvalitetnu talijansku obuću uz pristupačne cijene. Tu možete pronaći elegant, sportsku i casual obuću, obuću za kuću (papuče), torbe, remenje i kišobrane. U ponudi su najzastupljenije sljedeće robne marke: Benson, Bussola, Caterina, Pisati, Zen, Grisport, Planika, Fly Flot, Kopitarna i brojne druge. Trgovine Obuće svojim vjernim kupcima osim profesionalnosti, povjerenja i ugodne kupnje, nude i Bonus card karticu koja predstavlja dodatne platežne povoljnosti za cijelu obitelj.

Ciciban specijalizirane trgovine, njih ukupno 16, diljem Hrvatske nude obuću za djecu Ciciban. Ove visoko standardizirane i specijalizirane prodavaonice osim Cicibana nude i obuću za mlade - The Next, te ostali popratni asortiman.

Flair su visokosofisticirana prodajna mjesta koja nude talijansku visoko pozicioniranu obuću: Janet&Janet, Pisati, Paola Cipriani, Jackal, Lloyd i druge.

Razvijena veleprodajna mreža u stanju je u svakom trenutku udovoljiti složenim zahtjevima tržišta i po principu "just in time" sustava nabavljanja izvršiti distribuciju u roku od 24 sata od trenutka narudžbe.

Tvrtka zadovoljava i velikim narudžbama u funkciji velikog uvoznika za brandove Fly Flot, Kopitarna i Planika, ali isto tako i za ostali asortiman.

Ženska obuća Muška obuća Dječja obuća Modni dodatci
Ženska obuća Muška obuća Dječja obuća Modni dodatci

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.