• Proizvodi certificirani Po svim eu normama
  • Besplatna dostava Za narudžbu iznad

Opći uvjeti

1. Definicije pojmova

Vlasnik i administrator internet stranice www.obucari.hr je Obuća d.o.o., Jože Vlahovića bb, 51000 Rijeka. Internet stranica predstavlja sve stranice koje su dio www.obucari.hr.

Korisnik internet stranice je svaka osoba koja posjeti bilo koju internet stranicu www.obucari.hr (u daljnjem tekstu: korisnik).

2. Prihvaćanje općih uvjeta i odredbi

Korisnik mora poštivati opće uvjete. Korištenjem stranice www.obucari.hr, korisnik prihvaća ove opće uvjete i odredbe te izjavljuje da je upoznat s njima i da se s njima slaže. U svakom trenutku korisnik može redovito pratiti moguće promjene općih uvjeta na ovoj internet stranici.

Kao administrator internet stranice www.obucari.hr, tvrtka Obuća d.o.o. pridržava pravo dopuniti i ažurirati opće uvjete i odredbe u skladu s tehničkim inovacijama i zakonima bez prethodne najave ili informiranja korisnika. Sve izmjene objavit će se na www.obucari.hr.

3. Pravna obavijest (napomena)

Sva prava internet stranica www.obucari.hr su zadržana. Sve informacije i materijali, kako tekst, tako i slike, dostupni na internetskim stranicama www.obucari.hr, su u zakonom ovlaštenim okvirima, zaštićene autorskim pravima ili drugim oblikom zaštite intelektualnog vlasništva tvrtke Obuća d.o.o. kao i povezanih partnera čiji je sadržaj obavljen na internet stranici www.obucari.hr.

Korisnik može koristiti sadržaj na www.obucari.hr isključivo za njegovu osobnu upotrebu. Svaka druga uporaba sadržaja na www.obucari.hr nije dopuštena. Informacije i materijali objavljeni na ovim stranicama ne smiju se kopirati, reproducirati ili na drugi način distribuirati u komercijalne svrhe bez izričitog pisanog dopuštenja tvrtke Obuća d.o.o.

Tvrtka Obuća d.o.o. može promijeniti Pravnu obavijest (napomenu) u bilo kojem trenutku, te je obvezujuća za sve korisnike u tom izmijenjenom obliku.

4. Autorsko pravo

Internet stranica www.obucari.hr, sadrži materijale koji su zaštićeni autorskim pravima.

5. Privatnost i zaštita osobnih podataka

Tvrtka Obuća d.o.o. se obvezuje poštivati ​​i štititi tajnost osobnih podataka korisnika internet stranice. Prilikom pretraživanja internet stranice www.obucari.hr, korisnik je anoniman, osobni podaci se ne prikupljaju. Za potrebe statistike, tvrtka Obuća d.o.o. zadržava pravo prikupiti samo one podatke, iz kojih se ne mogu prikupiti osobne karakteristike pojedinca.

Prostor u kojem je smješten poslužitelj (server) internet stranice je primjereno fizički zaštićen. Bilo kakva pitanja vezana uz zaštitu osobnih podataka na internet stranici www.obucari.hr, korisnik može uputiti na e-mail adresu info@obucari.hr.

Tvrtka Obuća d.o.o. će prikupljene podatke koristiti isključivo u svrhe za koje se korisnik internet stranice prijavio, u skladu s važećim zakonom. Podaci koji su dobiveni posjetom stranice, tvrtka Obuća d.o.o., neće dijeliti s trećim stranama.

Tvrtka Obuća d.o.o. neće koristiti osobne podatke i kontakt informacije ni za jednu drugu svrhu ili ih dijeliti s trećom stranom, bez eksplicitnog dopuštenja korisnika. Obuća d.o.o. će učiniti sve, kako bi zaštitila osobne podatke korisnika od bilo kakve povrede i zloupotrebe.

         5.1. Obrazac za upite

U obrazac za upit, korisnik upisuje svoju e-adresu. Obuća d.o.o. potražuje e-adresu korisnika, kako bi bili u mogućnosti odgovorit na pitanja i upite korisnika. Administrator jamči i obvezuje se da će poštivati i štititi osobne podatke, kao povjerljive, u skladu s odredbama važećeg zakona. Administrator neće otkriti prikupljene podatke trećim stranama ili neovlaštenim osobama te će ih koristiti isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

         5.2. Newsletter (e-novosti)

Prijavom na Obuća newsletter (e-novosti) putem obrasca za prijavu, korisnik se može pretplatiti na primitak e-novosti tvrtke Obuća d.o.o.. Korisnik koji odabere polje “Da, želim primati newsletter Obuća d.o.o.” na prijavnom obrascu, prihvaća i slaže se da tvrtka Obuća d.o.o. koristi e-mail adresu korisnika u svrhu informiranja o novostima, ponudama, popustima, promotivnim aktivnostima i drugim obavijestima vezanim uz poslovanje tvrtke, te za statističku obradu.

Pri prijavi na newsletter, tvrtka Obuća d.o.o. prikuplja samo elektroničku adresu (e-mail adresu), koju korisnik unosi u obrazac za prijavu. Obuća d.o.o. ovaj podatak prikuplja isključivo s namjerom informiranja o novostima, ponudama, popustima, promocijskim aktivnostima i drugim obavijestima vezanim uz poslovanje tvrtke, te za statističku obradu.

Podaci o elektroničkoj pošti se pohranjuju, sve dok se korisnik ne odjavi iz usluge primanja newslettera. Od primanja newslettera, korisnik se može odjaviti u bilo kojem trenutku, tako što klikne na označeno polje “Odjava” u primljenom newsletteru.

Pri ispunjavanju prijavnog obrasca za primanje newslettera, korisnik mora potvrditi da se slaže da tvrtka Obuća d.o.o., koristi elektroničku adresu u svrhu informiranja, kao što je ranije navedeno, te da je upoznat s pravom, da se lako može u bilo kojem trenutku odjaviti s liste primatelja newslettera. Ukoliko korisnik ne označi da se slaže s navedenim, Obuća d.o.o. više neće slati obavijesti na elektroničku adresu. Obuća d.o.o. šalje newsletter samo onim korisnicima koji su izričito dali suglasnost (privolu), da žele primati newsletter.

Korisnik je svjestan da njegovu elektroničku adresu (e-mail) obrađuje Obuća d.o.o., te da je pohranjena u sustavu koji je fizički smješten u sjedištu tvrtke. Korisnikova e-adresa će biti pohranjena u bazu podataka kod ovlaštene osobe za slanje newslettera, i da se neće koristiti u druge svrhe, kao i da se neće podijeliti s trećim stranama (osobama).

6. Kolačići (Cookies)

Na internet stranicama www.obucari.hr, koriste se »kolačići«, odnosno male tekstualne datoteke koje se preuzimaju s internet stranica koje posjećujete na vašem kompjuteru ili mobilnim uređajima. »Kolačići« imaju više funkcija. »Kolačići« pomažu u spremanju postavki koje ste odabrali na vašem kompjuteru, dok ste posjećivali internet stranice, kako ih ne biste morali specificirati ponovno kada opet posjećujete internet stranicu.

Internet stranica www.obucari.hr koriste određene »kolačiće«, koji su nužni za funkcioniranje internet stranice, te koristi određene »kolačiće« za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti (npr. pohranjivanje korisničkih postavki). Neki »kolačići« se koriste kako bi pratili posjete na internet stranici, te na taj način pomogli administratorima u poboljšanju internet stranice i korisničkog iskustva.

Korisnici internet stranice www.obucari.hr mogu prihvatiti ili odbiti »kolačiće« u bilo kojem trenutku. Ako korisnik ne želi prihvatiti »kolačiće«, mora promijeniti postavke svog preglednika, tako da se svi »kolačići« brišu s diska (hard drive) korisnikovog računala, ili ih blokirati ili odabrati da primi upozorenje prije nego se »kolačići« pohrane na disk.
Opći, neosobni podaci (npr. korisnici pretraživača, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta internet stranici, posjećene stranice) prikupljaju se kada posjetite internet stranicu www.obucari.hr. Ove informacije koristi administrator kako bi mjerio broj posjeta internet stranici i kako bi poboljšao sadržaj i funkcionalnosti. Korisnički podaci ne podliježu daljnjoj obradi i ne šalju se trećim stranama.

U donjoj tablici navedeni su »kolačići« na internet stranici www.obucari.hr:

 

Ime »kolačića«

Svrha

Trajanje

AdForm - TPC, GCM, uid

Omogućava analizu prodaje kroz različite prodajne kanale i Retargeting (ponovno targetiranje) korisnika.

Ne ističe

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Omogućava analizu prodaje, statistiku koliko puta je korisnik posjetio stranicu i Retargeting (ponovno targetiranje) korisnika.

90 dana

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Služi za povećanje sudjelovanja naših korisnika putem društvenih mreža, analiza prodaje i Retargeting (ponovno targetiranje) korisnika.

Ne ističe

Google Analytics - utma

Prati broj (statistiku) posjeta na stranicu.

2 godine

Google Analytics- utmb

Omogućava statistiku vremena kada je korisnik posjetio stranicu i koliko dugo se zadržao.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogućava statistiku nakon što korisnik ode s internet stranice.

Kada je preglednik zatvoren.

Google Analytics - utmz

Omogućava statistiku posjeta i prodaje putem različitih kanala.

6 mjeseci

Google Analytics - utmv

Omogućava segmentaciju (klasifikaciju) korisnika stranice.

2 godine

Google Analytics - ga

Statistika prikaza internet stranice i analiza prodaje putem različitih kanala.

6 mjeseci

Google Analytics - cid

Statistika prikaza internet stranice i analiza prodaje putem različitih kanala prodaje.

  1. mjeseci

 

6. Društvene mreže

Bilo koji postovi/zapisi na Facebook stranici Flair., te na Instagram stranici Flair Hrvatska (@flair_hrvatska), kao i na Facebook stranici IMAC Hrvatska, odražavaju osobne stavove i mišljenja autora, te ne predstavljaju stav tvrtke Obuća d.o.o.. Zadržavamo pravo uklanjanja ili izmjene, bez objašnjenja, po vlastitoj procjeni, bilo kojeg posta/zapisa objavljenog na Facebook stranici brandova Flair/IMAC Hrvatska, odnosno Instagram stranici branda Flair Hrvatska, koji na bilo koji način krši prava drugih ili je na bilo koji način protuzakonit, uvredljiv, neugodan, vulgaran ili na neki drugi način sporan.

Tvrtka Obuća d.o.o. nije odgovorna za osobna mišljenja, recenzije ili neprimjeren sadržaj objavljen na društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram.

7. Sudjelovanje u nagradnim igrama

Obrada podataka prikupljenih putem sudjelovanja u nagradnim igrama, uređeni su pravilnikom o nagradnim igrama. 

8. Isključenje odgovornosti

Sve informacije i materijali na internet stranici www.obucari.hr su objavljene u svrhu informiranja. Obuća d.o.o. će nastojati pružiti najtočnije i najnovije informacije na internet stranici, ipak ne preuzima odgovornost za njihovu točnost. Svi korisnici, sve objavljene sadržaje koriste na vlastitu odgovornost. Stoga niti Obuća d.o.o., niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala ili je bila uključena u rad i izgredu stranice, nije odgovorna za bilo kakvu štetu koja može proizaći iz pristupa sadržaju, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na stranicama. Također nisu odgovorni za bilo kakve greške ili propuste u sadržaju.

Tvrtka Obuća d.o.o. ne odgovara za bilo kakvu štetu (uključujući i štete uzrokovane virusima na računalu) na računalnoj opremi, mobilnim telefonima ili bilo kojim drugim aplikacijama putem kojih korisnik posjećuje ili na neki drugi način koristi stranicu www.obucari.hr. Tvrtka ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz uporabe ili nemogućnosti korištenja internetske stranice www.obucari.hr.

Obuća d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja internet stranice www.obucari.hr u bilo koje vrijeme, na bilo koji način i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne najave i ne preuzima odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.

9. Prava korisnika,  trajanje pohrane podataka, itd.

Na zahtjev korisnika, administrator ih može obavijestiti je li bilo koji od njihovih osobnih podataka pohranjen. Ako su pravni uvjeti zadovoljeni, korisnik ima pravo izmijeniti, ograničiti ili izbrisati te podatke.

Korisnik također ima pravo podnijeti žalbu, nadzornom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka - AZOP).

U slučaju bilo kakvih pitanja ili podnošenja žalbi, korisnik može kontaktirati Obuću d.o.o. na email adresu: info@obucari.hr

Automatski prikupljeni podaci, opisani pod točkom 5., obrađuju se i pohranjuju, sve dok se više ne koriste za njihovu svrhu.

          10. Prigovori i reklamacije

Svoje prigovore možete poslati pisanim putem na mail info@obucari.hr, a reklamacije na mail: reklamacije@obucari.hr.

Opći uvjeti i odredbe vrijede od: Svibanj  2022.

Vlasnik i administrator internet stranice www.obucari.hr. je Obuća d.o.o., Jože Vlahovića bb, Rijeka 51000

Ženska obuća Muška obuća Dječja obuća Modni dodatci
Ženska obuća Muška obuća Dječja obuća Modni dodatci

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.